Programa

A La Terminal comencem la tercera temporada amb canvis a l'engròs. Després d’una primera temporada viatjant per més de 25 ciutats i d’una segona on els col·laboradors van ser els protagonistes, en la tercera temporada renovem el format i tornem a posar en marxa el projecte amb un bon rentat de cara. A partir del 6 d’octubre torna La Terminal, que salta dels vespres de divendres a les nits de dijous, i dobla la seva durada.

En la temporada 2011-2012 el programa s’estructurarà en tres seccions setmanals de llarga durada per poder aprofundir el màxim en els temes tractats. L’Adrià Calvo farà un repàs a l’actualitat dels mitjans de comunicació i les xarxes socials a “Pantalles” i Clara Aguilar se centrarà en un tema per diseccionar qualsevol tipus de música a "Quaderns musicals". Finalment, l’Albert Closas ens acostarà a les últimes tendències per poder estar al dia del que més està de moda a "Redescobrint tendències".

A més, en aquesta temporada les entrevistes obriran el programa. Per La Terminal hi passaran santjustencs coneguts i per conèixer, que conformen la vida social de Sant Just Desvern. Tenim ganes de saber d’associacions, personalitats i grups del poble.Tot això i més cada dijous a les 21h a Ràdio Desvern i al podcast o als àudios del programa.