La Terminal nº78

El convidat del programa d’avui és l’Enric Viladot, que apart de tenir una vida activa al poble (forma part de l’entitat el Drac i la CAL), dirigeix Viena Edicions al costat d'Isabel Monsó. Viena Edicions és una sòlida editorial que publica llibres de tota mena des de títols de ficció, passant per llibres art, de disseny fins a llibres de no-ficció. Amb l'Enric parlarem de quina és la tasca d'un editor i farem una valoració de Sant Jordi.

Al Pantalles de l'Adrià Calvo parlarem dels codis QR. Aquest sistema d'emmagatzematge d'informació està en plena expansió i des de fa uns dies serveix per divulgar alguns edificis i llocs emblemàtics que formen part del  patrimoni històric de Sant Just.
Al Quadern Musical coneixerem a fons la música de la cantant Sílvia Pèrez Cruz. Acaba de publicar el disc "11 de noviembre", però té una gran trajectoria anterior que repassarem amb la Clara Aguilar.
I per acabar el programa, l'Albert Closas ens parlarà d'alguns negocis que triomfen a d'altres ciutats del món però que ningú a dut a terme a Barcelona. Emprenedors, pareu l'orella, que aquesta és la vostra secció!

Tot això i més, avui a les 21h a www.radiodesvern.com i al 98.1fm de vius al Baix Llobregat.