Sumari de La Terminal nº69

Avui entrevistarem al corredor d'orientació Marc Serrallonga, que ens explicarà els detalls d'aquest esport i farà un balanç de tots els títols que ha aconseguit. Campió d’Espanya de mitja distància, campió de llarga i mitja distància del Campionat de Catalunya, 1er de llarga i 3er classificat de mitja i sprint en la competició de la Copa Llatina: aquesta és una petita part del seu currículum, i tant sols té 20 anys. 
A la secció Pantalles, farem un repàs a les millors opcions per veure i descarregar pel·lícules i sèries d'internet. Legals i il·legals, coneixerem quines són les opcions més competitives. 
Al Quadern Musical també coneixerem pàgines web, però d'escolta online de música. Hi ha moltes opcions: en forma de xarxa social, amb publicitat o sense... La Clara farà una repàs de les millors. 
Al Redescobrint Tendències, coneixerem pàgines web que es dediquen a fer retrats de persones diverses a través de les ciutats i els pisos on viuen. Una excusa per conèixer diversos tipus de gent a través del disseny i la moda.