Sumari del programa d'avui 17/11/11

Dissabte a les 22:30
La Terminal nº61 és un còctel d'ingredients variats. Començarem el programa parlant amb la Núria de l'Associació Noctàmbul. Aquest dissabte a les 22:30h organitzen l'últim Cabaret Artístic, un acte multi disciplinari i amb participació oberta a tothom, que s'ha convertit en un clàssic de les tardors a Sant Just. Amb la Núria repassarem la trajectòria de l'associació i coneixerem alguns detalls de l'espectacle del dissabte al Casal de Joves.

A la secció "Pantalles" de l'Adrià Calvo farem un repàs de l'estratègia de comunicació que segueixen els polítics catalans i parlarem de què són els blocs electorals i quines imposicions tenen els mitjans públics pel que fa a la cobertura de les eleccions, a més de donar uns consells per seguir la nit electoral a través de la televisió.

La Clara Aguilar obrirà el "Quadern Musical" per recomanar-nos els millors blogs on podem veure actuacions de grups en ambients i localitzacions especials i originals. També farem un repàs de les primeres incorporacions al cartell del festival Primavera Sound 2012 i coneixerem l'últim disc de la cantant Feist.

Finalment, amb farem una connexió amb la Central de l'Universitat de Barcelona. Allà s'hi ha desplaçat l'Albert Closas per parlar-nos dels actes d'ocupació i vaga d'universitaris. Coneixerem quines són les reivindicacions dels estudiants i com es va desenvolupar la nit d'ocupació el dimecres passat.

Antiga mobilització
Feist té nou disc
Debat electoral a TV3Tots aquests continguts i més, agitats però no barrejats en La Terminal d'avui dijous 17 de novembre. A les 21h a www.radiodesvern.com i al 98.1fm. I com sempre, el divendres en aquest mateix blog.