Sumari de La Terminal nº62

Raquel de Manuel
A La Terminal de dijous 24 de novembre del 2011 començarem entrevistant la  monitora de lleure, contacontes i estudiant de psicologia Raquel de Manuel. Ella ens explicarà quines són les particularitats de l'ofici d'explicar contes i d'on prové el seu interès per les narracions orals. A més, al final de l'entrevista ens explicarà una petita història.

Com cada setmana, després de l'entrevista arribarà la secció "Pantalles" de l'Adrià Calvo per parlar de com sortejar la crisi amb internet. En aquesta edició, recomanarà la xarxa social Linkedin, pàgines webs de descomptes i l'aplicació Qustodian per guanyar diners des de l'smartphone.

Al "Quadern musical" la Clara Aguilar farà un repàs per la Movida Madrileña que va trasbalsar la capital a la dècada dels 80. A més, coneixerem una pàgina web de vídeos de concerts i ens recomanarà Los Chikos del Maíz.

Per tancar el programa, l'Albert Closas ens portarà un repàs als millors cafès de la ciutat de Barcelona per passar les tardes d'hivern que s'acosten i farem un repàs per la història d'aquests establiments. I per acabar, ens recomanarà la web Drinkify.
Obama parlant de Linkedin
Cafè Federal
Almodóvar