Si viatges a Moscou deixa't perdre per...

Fent una mica de repàs de la ciutat d’avui, cal dir que Moscou se la coneix com a una ciutat de superlatius és a dir, trobem tant les tasses més cares, com l’edifici més colossal del món com autèntics milionaris.
Què visitar.

- Coses imprescindible que et recomanem des de la terminal si viatges a Moscou, per exemple el Kremlin que marca el centre geogràfic de la ciutat i esdevé el símbol suprem del poder polític de Rússia. Dins d’aquest recinte no pots perdre’t la Catedral de l’Anunciació que fou construïda sobre la plaça Sobornaia 1484 i 1489. L'edifici es va erigir sobre el terreny d'una antiga catedral del segle XIV del mateix nom, que havia estat reconstruïda el 1416. Inicialment, la Catedral de l'Anunciació tenia tres cúpules (dos d'elles al voltant de 1572). Més endavant va ser envoltada per atris en tres de les seves façanes. Altres coses de la zona de Kremlin, també la Catedral de l’Assunció, de cinc cúpules dorades i quatre gablets semicirculars que donen a la plaça. Aquesta catedral fou el principal temple de la Rússia prerrevolucionària i el lloc on van ser enterrats la majoria dels patriarques de l’església ortodoxa russa.

- Plaça roja és la plaça més important de la ciutat, rodejada dels edificis més representatius i impressionants de la ciutat , entre els quals cal no deixar de visitar la catedral de Sant Basili per tal de conèixer el caòtic i caleidoscopi icona de l’arquitectura russa, la tomba de Lenin (en parlem més endavant), la catedral de Kazan o el Museu Històric Estatal.