Pinzellades de Buenos Aires

San Telmo. Un dels barris més famosos de la ciutat i més destacables és el barri de San Telmo. Són tant sols 6 illes de cases. Podríem dir que és el barri més bohemi de la ciutat. Lloc de trobada d’artistes i vividors. Bandes de música, espectacles de carrer i balladors de tango s’hi troben. A més hi ha moltes botigues d’antiquaris on curiosejar. De San Telmo és destacable la plaça de Dorrego.

El barri de Paleremo. És on s’estableix la classe mitjana de la ciutat. Els caps de setmana, els seus parcs s’omplen de famílies passejants i gent amb bicicletes. La part del Palermo vell cada cop està més de moda.

Puerto Madero. És un barri força destacat. És el més nou de la ciutat, del segle XIX. Un lloc agradable per passejar, amb carrers acoquinats i cases de maons. Actualment, és un barri de bons restaurant, oficines modernes i botigues faishon.
Plaza de Mayo. És el centre de Buenos Aires. Lloc de manifestacions i visites turístiques.

La Bombonera, l’estadi del Boca Júniors. Està en el barri de Boca, on hi ha el popular passeig peatonal i antiga via de tren que rep el nom del cèlebre tango homònim. Les cases del carrer Caminito acoloreix el barri amb les cases pintades de colors cridaners i els taulats ondulats de les cases.
Café Torino. Inaugurat el 1893, on Lorca hi anava a fer tertúlies i ara és un local de tango on es mesclen els turistes amb els locals.