Gorres dels 80

Londres és un lloc on precisament no llueix el sol ni la calor és habitual, però ja l’estiu passat es podia veure pel carrer molta gent (sobretot joves) amb viseres de PVC, de plàstic, que solen costar una 4€ màxim. Són viseres de colors molt cridaners, que s’aguanten amb una tira de plàstic sobre el cap. Les més barates són les llises, però ni ha amb tot tipus d’estampats. Entre els famosillos londinencs està molt de moda anar a les festes vestit d’etiqueta i amb aquestes gorres.
No és el complement més elegant, sobri ni clàssic per portar aquest estiu, però també és una bona peça per portar-lo a un festival de música a 40º i rodejat de gent vestida amb colors fluor. Diuen que també és un bon complement per portar a la platja i la piscina.
Si voleu acabar-ho de rematar, la visera de plàstic s’ha de portar amb ulleres de plàstic amb reixes. Les va posar de moda el dj Kenny West, quant les va portar en el concert de presentació del disc “Viva la Vida or death all his friends” de Coldplay, a la BBC el 2007. Kenny West va firmar un contracte amb la firma australiana d’ulleres Ksubi.