Imprescindibles de Praga

El barri de Josefov
És el barri jueu de Praga, i té el seu origen al segle X. El més interessant del barri és la Sinagoga de nom Staronova d’estil entre romànic i gòtic, la sinagoga Espanyola d’estil morisc i el seu cementiri jueu de làpides amontonades i caòtiques. A més a més, hi podem trobar edificis modernistes.
És un barri que en època del nazisme, tres quartes parts de la població van ser exterminades.

Fer una mica de compres
El mateix barri del Josefov és un bon lloc per anar de compres. Està vivent un despertar gràcies a l’arribada de dissenyadors les botigues dels quals estan plens de roba moderna i original, que omple de vida i moviment el barri. Recomanem que busqueu la botiga Bohéme, jerseis moderns i originals.
També és interessant la botiga Old Toys, amb nines i joguines antigues, a més d’una col·lecció de roba vintage infantil.

Conèixer el cubisme Chec
Creuant la plaça de Ciutat Vella, en un edifici modernista anomenat la Madonna Negra, hi ha el Museu del Cubisme Check, una galeria-botiga que ven disseny industrial de reconeguts cubistes del país, com Pavel Janak o Josef Gocar, a més a més d’obres originals de l’època.

Passejar pel pont de Carles
Una autèntica joia tant passejant sobre ell quant es creua el riu Moldava. Els dies de bon temps, és un lloc de trobada d’artistes múltiples, músics, teatre de carrer...