Follow your art


Aquesta és una proposta cultural de la ciutat per als amants de l’art.

L'Art Month Sydney és una seu on s’uneixen els diversos elements del món de l'art de la ciutat sota un mateix sostre per primera vegada. Què hi trobem? Doncs més de 70 galeries, exposicions, xerrades, i tota mena d’esdeveniments especials relacionats amb l’art.
És recomenable per a persones de totes les edats fins i tot als nens, ja que s'hi duen a terme activitats relaciones amb l'art.

Trobem exposicions molt interessants com per exemple la de Matthys Gerber que a part d’artista també és professor del Sydney College of the Arts. L’art Month Sydney no podia oblidar la seva visió sobre l’art i per això ofereix una exposició col·lectiva amb d’altres artistes.

Una altra exposició és la d’Utamaro, autor que va aconseguir el seu primer gran avenç a finals de la dècada de 1780 com a il·lustrador d’antologies de poesia amb tocs d’erotisme. Amb la introducció del bust o la meitat dels formats de longitud, Utamaro va revolucionar la manera com les dones van ser retratades en l’art japonès. Els seus retrats sensuals i profunds de dones, han gaudit d'una gran popularitat sense parar al Japó i arreu del món.

Una tercera exposició és la pintura contemporània que acull obres de pintors Daniel Boyd, Andrew Browne, Stephen George W. Bush, Tony Clark, Julie Fraga, Louise Hearman, Fiona Lowry, Nigel Milsom, James Morrison... Aquesta exposició examina com la natura i el paisatge segueixen preocupant als pintors contemporanis. No parlem d’una naturalesa basada en l'observació, sinó un àmbit de vívids paisatges imaginaris on hi apareixen criatures naturals i no naturals, i on figures humanes semblen sorgir la fusta dels boscos.

Quan?
Art Month Sydney va de l’1 al 31 març