Una nova flashmob a Barcelona

Traduït literalment de l’anglès, flashmob significa multitud instantània. És una acció organitzada en la que un grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza alguna cosa inusual, i després es dispersa ràpidament. Se solen convocar a través de mòbils i sobretot Internet, i normalment tenen com a única finalitat entretenir.
La primera flashmob amb èxit es va organitzar a Manhattan el 2003, i va ser d’allò més curiosa: Més de 100 persones que s’havien organitzat utilitzant mitjans com el facebook, el twitter o els sms es van reunir al voltant de l’estora més cara d’uns grans magatzems i quant un dependent dels acostava per preguntar que feien tots responien que vivien a uns grans magatzems de les afores de Nova York i havien vingut a comprar “L’estora de l’amor”.
A Barcelona aquest moviment arriba a l’Agost del 2008, amb una primera concentració on, al crit de BANG, unes 50 van tirar-se pel terra fent veure que les havien disparat.
Per uns serà molt friki, i per d’altres uns manera de divertir-se i passar-s’ho bé aprofitant les xarxes socials.

Una nova flashmob a Barcelona per avui Dissabte 20 de febrer
L’acció consisteix a cavalcar sobre un globus en forma de cavall. Els organitzadors en repartiran 400 a les 5h i entregaran a cada participant un recorregut de 15 minuts que hauran de fer amb el cavall pels carrers de Gràcia. Tots els recorreguts acabaran al mateix lloc i l’acció finalitzarà amb un renill conjunt.
- A les 5 de la tarda.
- Carrer Francesc Giner, 45.
- Parada de Diagonal de la Línia 3.


Aquesta és la informació que hem rebut dels organitzadors de la flashmob:

TEMÁTICA DE LA BARNAMOB
La acción consiste en invadir toda una zona de Barcelona con gente que se desplaza a caballo. Para eso tenemos a Barnie Coz, un caballo-globo plateado.

INSTRUCCIONES
- Recoge tu Barnie Coz de forma gratuita en el punto de encuentro a las 17:00h. Sé puntual.
- Junto a tu Barnie se te hará entrega del trayecto que deberás recorrer durante 15 minutos.
- Todos los recorridos finalizan en el mismo punto.
- Una vez ahí se formarán dos filas.
- Cuando escuhes una señal acústica haremos un relinche multitudinario.
- Como colofón final haremos una volada de Barnie Cozs. No te olvides de recogerlo y llevártelo contigo.

COMPORTAMIENTO
- Deberás colocarte a tu Barnie Coz entre las piernas a modo de caballo y trotar o galopar por las calles de Barcelona.
- Actúa en todo momento como si nada extraño estuviera pasando: habla con un amigo, mira un escaparate, atiende una llamada telefónica, etc.

PROHIBICIONES
- Queda totalmente prohibido causar daño a personas o mobiliario urbano.

AVISO
Habrá 400 Barniie Coz para las primeras 400 personas
Cuida bien a tu Barnie Coz. Piensa que es delicado y quiere pasarlo tan bien como tú. Respétalo como respetas a la gente que te rodea.

¿QUÉ HAGO SI ME QUEDO SIN UN BARNIE COZ?
Te aconsejamos ser puntual para que eso no pase. Si desgraciadamente hay más asistentes que caballos, entonces te recomendamos que hagas la acción sin él. Aún quedará más impactante.