San Francisco

Molts diuen que la ciutat de San Francisco (o Sant Francisco) és una excepció dins els Estats Units ja que el seu tarannà s’assembla més a una ciutat Europea com Berlín que no pas a altres grans metròpolis Americanes com Nova York o Washington. Durant la propera mitja hora intentarem descobrir si això es veritat fent un viatge a Sant Francisco, anomenada també The City That Knows How (la ciutat que sap com).
Començarem el nostre passeig per la llibreria Bookstore del carrer Valencia per descobrir les últimes literàries de la ciutat, i seguirem per l’exòtic carrer Missin Street fins arribar Haight Ashbury, una de les botigues de pírcings i tatuatges més famoses de la ciutat. Si vols, hi haurà temps de fer-se un tatuatge o pírcing i caminar per carrers com Hervy’s, on es conserva l’esperit hippie dels 60. Per acabar el dia, no hi ha res millor que admirar el Golden Gate cobert per la típica i espessa cortina de boira mentre el sol es pon al costat del Golden Gate.
Avui a laTerminal ens endinsem a la ciutat dels tramvies i els carrers empinats, on es parla de llet de soja i menjà vegetarià, i es balla al ritme dels The Mammas and the Papas.

ESCOLTAR EL PROGRAMA