Des dels Creedence Clearwater Revival fins a The Dodos

Després de l’arribada dels escriptors i artistes dels 50, de la cultura moderna de cafeteries i l’agitació social dels 60, San Francisco es converteix en un epicentre d’activisme liberal i pugen als escenaris els Creedence Clearwater Revival, banda dels seixanta liderada per per John Fogerty.


Spencey Dude & The Doodles - if this fellings end
Cançons com aquesta que sentim if this fellings end, o d’altres com flirting o maybe bonnie són unes de les moltes cançons amb què els Spencey Dude & the doodles han anat fent créixer l’escena més alternativa i sobretot, la més petita de la ciutat. Al seu msypace han penjat tres o quatre concerts que faran des d’aquest mes fins l’abril als bars més indies de la ciutat com ara el Noise Pop reconegut a la ciutat.


The dodos - fables
Se’ls consideren del gènere Noise Rock o Folk psicodèlic però també es parla que pertanyen al que s’anomena New Weird America o Freak Folk que és un terme que va prendre importància a meitat de la dècada del 2000 per aglutinar alguns músics nord-americans contemporanis de folk, folk-rock i àcid folk com serien Devendra Banhart o Animal Collective. The Dodos és un grup de músics experimentals de la ciutat de San Franc que fan cançons com aquesta, Fables.


Thee oh sees - Inquiry Perpitrated
Els Thee Oh See van iniciar la seva carrera com una formació de John Dwyer per alliberar la seva potència instrumental i les seves magnífiques gravacions casolanes experimentalistes. No obstant això, en el curs de diversos discos, els thee oh sees s’han anat convertint en una banda completa.


Loquat - internal crashed
Loquat són un grup de pop amb tocs electrònics natals de la ciutat.
El grup està integrat actualment per Kylee Swenson Gordon (veu / guitarra), Christopher Lautz (bateria i cors), Christopher Cooper (teclats), Anthony Gordon (baix), i Chip Cosby (guitarra).

Actuen a San Francisco el dia 27 de febrer al local Noise Pop i per quan sortirà