Deixa't seduir per la movida madrilenya

El centre de Madrid és de les coses més vibrants, versàtils i excitants d’Europa. Tècnicament la movida ja és història, però al visitant li costarà creure-ho a les quatre de la matinada d’un cap de setmana: Madrid és una ciutat que surt de festa i si dorm, ho fa molt tard.
Si viatges a Madrid és imprescindible despertar-se tard, esmorzar xocolata amb xurros i fer camí cap el mercat del Rastro per buscar i buscar entre les rampoines (o potser tresors) d’aquest famós mercat madrileny. Aquestes cerques, només aptes pels més curiosos, ens faran obrir gana per gaudir d’un bon dinar a un bon restaurant (a Madrid s’hi menja molt i molt bé: el bo i millor de cada racó d’Espanya). Després d’un bon àpat, el millor serà descansar una estoneta al parc del Retiro, per poder agafar energies i tornar a planejar on se sortirà la següent nit.
A més a més, a Madrid també hi ha temps per gaudir de la cultura al famós museu del Prado, a la galeria Thyssen Bornemisza, al centre d’Art Reina Sofia i al recent inaugurat Caixa fòrum.
Avui a laTerminal viatgem a Madrid, una ciutat que als 80 vivia en l’explosió de contracultura de la movida, i avui en dia ha sabut seleccionar i quedar-se amb el millor.

ESCOLTAR EL PROGRAMA