Christina Rosenvinge

Va començar a trepitjar escenari amb "Ella y Los Neumáticos" als vuitanta amb cançons com "Prefiero ver las series de TV antes que salir contigo”. És Christina Rosenvinge, una de les cantautores més reconegudes a Espanya en aquest moment.
És coneguda també, pel grup que va formar amb Álex de la Nuez (component de Tequila) que es deia Álex&Christina amb cançons que coneixes com “todos los chicos” on la cantant a través de ritme de rock 'n'roll es guanyava els escenaris als vuitanta.
Podríem dir la seva evolució artística culmina amb l'àbum firmat amb el seu nom que es diu Cerrado l’any 1997. Cançons com Easy girl o Glue ens anticipaven els seus següents passos al llarg dels anys. Quan arribà el 2000 se’n va anar a Nova York on hi coneix més ni menys que Lee Ranaldo i Steve Shelley, components dels grans Sonic Youth que van participar a l’hora de fer el seu àlbum Frozen pool i Continental 62 del 2006.
Al cap d’un any, conjuntament amb la seva parella Nacho Vegas, cantautor espanyol, treuen Verano Fatal, un petit cd de set cançons. Al cap de poc, treu l’últim al novembre de 2008 que es diu Tu labio Superior. És un àlbum sobre la post-ruptura que probablement pot fer referència al trencament amb l’escriptor Ray Loriga o la seva relació amb Vegas. Si una cosa s’entreveu en aquest cd, és com sobreviure a la post-ruptura, del què significa la confusió i les emocions en general. Res de malsons i fantasmes, sinó més aviat com recuperar sensacions juvenils des de la perspectiva de l’edat madura.